به دلیل وجود مواد شیمیایی گیاهی که به عنوان آنتی اکسیدان های قوی عمل می کنند، آلو خشک با تخریب شریان ها به دلیل اکسیداسیون پلاک به پیشگیری از بیماری قلبی کمک می کند.
علاوه بر آلو خشک زرد آلو نیز سرشار از آنتی اکسیدان است.
طرز تهیه ترشک زردآلو باید به گونه ای باشد که تمام خواص آن حفظ گردد.
همچنین، آلو سرشار از فیبر است که به پیشگیری از بیماری های قلبی نیز کمک می کند.
مطالعه ای نشان داد افرادی که منابع غنی فیبر مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که حداقل 5 گرم در روز غذا می خورند، 12 درصد کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب (CHD) و 11 درصد کمتر بیماری قلبی عروقی (CVD) دارند.
در طرز تهیه ترشک آلوچه خشک از قند ساده استفاده نمی شود از این رو می تواند یک غذای سالم برای بیماران دیابتی باشد.
فرض بر این است که آلو به دلیل دارا بودن آتش بالا، فروکتوز و سوربیتول، باعث افزایش سریع سطح قند خون نمی شود.
آنها با کاهش سرعت خروج غذا از معده، جذب گلوکز را به تاخیر می اندازند.

فیبر محلول در آلو و انار، حساسیت به انسولین را افزایش می دهد و بنابراین برای پیشگیری و درمان دیابت نوع 2 مفید است.
یادگیری طرز تهیه ترشک انار برای بیماران دیابتی توصیه می گردد.
کلسترول را کاهش می دهد
فیبر موجود در آلو، اسیدهای صفراوی را متصل کرده و به دفع آنها کمک می کند.
به منظور جبران از دست دادن اسیدهای صفراوی، کبد با استخراج کلسترول از جریان خون، سنتز اسیدهای صفراوی جدید را افزایش می دهد.
در برخی از روشهای طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی استفاده از آلو رایج است.
این ترشی به طور قابل توجهی به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.