در هند، دانه های فلفل سیاه هندی با کلمات فلفل سیاه، کالی میرچ یا کالی میرچی معروف هستند. در دوران باستان این دانه های فلفل به عنوان ارز در سیستم مبادله مبادله ای مورد استفاده قرار می گرفت. این تولید از توت های نارس سبز گیاه فلفل سیاه-فلفل سیاه انجام می شود.
این توت ها باید در زیر نور شدید خورشید یا از طریق دستگاه های مدرن خشک شوند و سپس این ماده ادویه درست شود، تمام این روش دانه های فلفل را کوچک می کند، آن را با لایه سیاه تیره و نازک می کند. آشپزی هندی را می توان با دانه فلفل سیاه کامل یا پودر کرد.
سازندگان غذاهای هندی و سرآشپزهای معروف از دانه های فلفل سیاه به دلیل عطر و طعم خوب آن به مقدار زیادی در دستور العمل های خود استفاده می کنند.
در بازارهای خواربار فروشی، این دانه های فلفل به راحتی به صورت کامل یا پودر در بسته ها در دسترس هستند. به راحتی می توانید بسته های شل دانه فلفل را تهیه کنید تا طعم و طعم آن را تأیید کنید.
برخی از افراد بسته های تقلبی دانه فلفل را به دلیل رنگ مشترک می فروشند. بنابراین بهتر است قبل از خرید از طعم و مزه آن اطمینان حاصل کنید.
از دانه های فلفل سیاه کامل می توان برای طعم دادن به برنج، پولائو و بریانی استفاده کرد.
این دانه های فلفل یکی از مهم ترین مواد تشکیل دهنده پودر گارام ماسالا است.
شکل پودری دانه های فلفل سیاه را باید روی سالادهای مختلف، رایتا، دیپ و ماریناد بپاشید تا طعم دار شوند.
رستورانهای معروف بمبئی از آسیابهای فلفل برای خرد کردن کامل دانههای فلفل استفاده میکنند و باعث میشوند از فلفل خرد شده در دستور پختهای مخصوص خود استفاده کنند.
دانههای فلفل سیاه کامل را میتوان برشته کرد و سپس به پودر صاف تبدیل کرد، از آن در دستور العملهای سامبار و کاری مختلف برای انجام شگفتیهای آشپزخانه خود استفاده کنید.
دانههای فلفل سیاه کامل را میتوان در روغن، روغن یا کره مخلوط کرد و سپس روی دال، کاری و بریانیها ریخت تا غذاهای وسوسهانگیز و دهانآبی شوند.
شکل پودر یا دانه های فلفل خرد شده برای تهیه ساندویچ، رول، رول، ماهی آزاد و ماهی خشک بسیار استفاده می شود.
سوپ ها، تنقلات، خورش ها و خورش ها را می توان با پودر فلفل سیاه طعم دار کرد.
غذاهای کبابی گوشت و مرغ فقط با پاشیدن مقدار کمی پودر فلفل سیاه می توانند طعمی خوشبو و معطر پیدا کنند.
دانه های فلفل سیاه کامل را باید همیشه در ظروف دربسته نگهداری کرد.
فرم پودر باید دور از رطوبت و گرد و غبار نگهداری شود، باید در ظرف یا بطری با درب محکم قرار گیرد.
دانه های فلفل سیاه خرد شده یا درشت را باید در جای خشک و خنک و ترجیحاً در ظروف در بسته نگهداری کرد.
فواید:
عطر و طعم تند دانه های فلفل سیاه بهترین درمان برای رهایی از پیوند بینی و گلو است.
تعداد کمی از دانه های فلفل سیاه کامل را می توان برای محرک های گوارشی صاف در بدن جوید.
دانه فلفل سیاه دارای آنزیمی به نام پیپرین است که مانند ویتامین ها، سلنیوم و بتا کاروتن در بدن عمل می کند.
پودر فلفل سیاه وقتی قرار است در دستور العمل ها اضافه شود اثرات بسیار خوبی دارد، بهتر است سیستم درونی بدن زنانی که به تازگی زایمان کرده اند را التیام و پاکسازی کند.
چند دانه فلفل کامل برای جویدن و تسکین سرفه شدید کافی است.
با توجه به داروهای آیورودای هندی، دانه های فلفل سیاه بهترین کمک برای رفع مشکلات یبوست، سوء هاضمه، دندان درد، پوسیدگی دندان، اسهال و درد مفاصل هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.