کشمش انگور خشکی است که بیشتر از ارقام مختلف Vitis vinifera L. به دست می آید و به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شود.
کشمش درجه یک تاکستان به نوع، رنگ و اندازه انگور بستگی دارد. رایج ترین کشمش تیره است که معمولاً از انگور بدون هسته تامپسون به دست می آید.
کشمش طلایی یا مسقطی معمولاً از انگور مسقطی سفید تهیه می شود. سلطان ها از انگورهای زرد بی دانه سرچشمه می گیرند و معمولاً شیرین تر و نرم تر از سایر گونه ها هستند. بیدانه زانت، بیدانه یا کشمش کورنتی از انگور کورنت سیاه تولید می شود و اندازه آنها کوچکتر است.
کشمش شیرین است زیرا از حدود 60٪ قند تشکیل شده است که عمدتاً فروکتوز و گلوکز استکه باعث ایجاد تصور رایج در مورد ناسالم بودن آنها می شود.
با این حال، آنها سرشار از فیبر غذایی (3.3-4.5 گرم در 100 گرم) هستند، که به اثر پری بیوتیک آنها کمک می کند [4،5]، زیرا به طور انتخابی توسط میکروارگانیسم های میزبان استفاده می شود و باعث ایجاد یک نفع سلامتی.
در طی تولید کشمش، فرآیند کم آبی بخشی از قندهای انگور را به فروکتان، نوعی فیبر، تبدیل میکند. در حالی که فروکتان ها در انگور قابل تشخیص نیستند، در کشمش، میزان فروکتان می تواند تا 8 درصد باشد . در گیاهان، فروکتان ها از ساکارز با عمل دو یا چند فروکتوزیل ترانسفراز مختلف ساخته می شوند.
کشمش می تواند به قارچ آلوده شود اگر در طول فرآیند خشک کردن، آب و هوای مرطوب وجود داشته باشد. در نتیجه، کمیسیون اروپا حداکثر سطح 10 میکروگرم بر کیلوگرم را برای OTA در میوه خشک تاک تعیین کرده است.
مطالعه پزشکی فوقلیسانس همچنین اشاره کرد که در مقایسه با خوردن تنقلات دیگر، خوردن منظم کشمش ممکن است به کاهش قند خون فرد کمک کند. حتی با وجود اینکه کشمش حاوی مقدار بیشتری قند نسبت به میوه های تازه است، مصرف کشمش در مقایسه با تنقلات فرآوری شده باعث کاهش هموگلوبین a1c می شود که نشانگر مدیریت قند خون است.
این بدان معنی است که یک وعده کشمش ممکن است راهی عالی برای ارضای هوس شیرینی باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.