قهوه موكا قطر عامل پیشرفت قطر شد

از طرف دیگر، فرآیند خشک کردن انجمادی محصولی با کیفیت بسیار بالاتر ارائه می‌کند، اما فرآیندی گران‌تر و پیچیده‌تر است.

قهوه آماده دم کرده بلافاصله با شوک فریزر منجمد شده و به اتاق های خشک کن منتقل می شود. در این اتاق ها قهوه موكا قطر در محیطی بدون هوا در معرض گرما قرار می گیرد.

کافه موکا، در ابتدایی ترین فرمول آن، می تواند به عنوان شکلات داغ با (به عنوان مثال، یک شات) اسپرسو نیز نامیده شود.

بخار تولید شده در این فرآیند با وارد کردن آن به یک محفظه جداگانه جدا می شود و باقی مانده قهوه بسته بندی شده و آماده فروش می شود.

قهوه فوری دانه بندی شده مزایای زیادی دارد. عمر مفید بسیار طولانی است، بسیار قابل حمل و قابل حمل است. (می توانید آن را در حین کمپینگ بنوشید یا در کیف خود بیندازید و هر زمان که خواستید بنوشید.

سال ها ماندگاری دارد و حتی می توان از آن برای ساخت فیلم استفاده کرد. با این حال، اگر معایب را فهرست کنیم؛ می‌توان گفت که میزان کافئین بسیار پایین است، اثرات سرطان‌زایی احتمالی دارد و بر جذب آهن بدن تأثیر می‌گذارد.

اگرچه شکی نیست که به اندازه قهوه تازه دم شده خوشمزه نیست، قهوه فوری گرانوله یکی از بزرگترین اختراعات تکنولوژیکی قرن گذشته است و هنوز می توانید افراد زیادی را در اطراف خود ببینید که بدون آن نمی توانند زندگی کنند.

یک کافه موکا روی یک بشقاب سفید و میز بژ نشسته است.
یک کافه موکا با شیر، اسپرسو عربیکا موکا، کف شیر، شربت شکلات و تاپینگ های مختلف، همراه با شیرینی آمارتو سرو می شود.
مانند کافه لاته، کافه موکا نیز بر پایه اسپرسو و شیر داغ است، اما طعم و شیرین کننده شکلات اضافه شده، معمولاً به شکل پودر کاکائو و شکر است. بسیاری از انواع به جای آن از شربت شکلات استفاده می کنند و برخی ممکن است حاوی شکلات تیره یا شیری باشند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.