مارچوبه در ایران می تواند سلامت گوارش را بهبود بخشد. فیبر غذایی برای سلامت دستگاه گوارش ضروری است.
فقط نصف فنجان مارچوبه حاوی 1.8 گرم فیبر است که 7 درصد نیاز روزانه شما را تشکیل می دهد.
مطالعات نشان می دهد که رژیم غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات غنی از فیبر ممکن است به کاهش خطر فشار خون بالا، بیماری قلبی و دیابت کمک کند.
مارچوبه به خصوص سرشار از فیبر نامحلول است که حجم مدفوع را افزایش می دهد و از حرکات منظم روده پشتیبانی می کند.
همچنین حاوی مقدار کمی فیبر محلول است که در آب حل می شود و یک ماده ژل مانند در دستگاه گوارش ایجاد می کند.
فیبر محلول، باکتری های دوست روده مانند بیفیدوباکتریا و لاکتوباسیلوس را تغذیه می کند.
افزایش تعداد این باکتریهای مفید در تقویت سیستم ایمنی و تولید مواد مغذی ضروری مانند ویتامینهای B12 و K2 نقش دارد.
خوردن مارچوبه به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی غنی از فیبر یک راه عالی برای کمک به رفع نیازهای فیبر و حفظ سلامت دستگاه گوارش است.
مارچوبه به عنوان منبع خوبی از فیبر، منظم بودن و سلامت گوارش را تقویت می کند و ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی، فشار خون بالا و دیابت کمک کند.
مارچوبه منبع عالی فولات است که به عنوان ویتامین B9 نیز شناخته می شود.
فقط نصف فنجان مارچوبه 34 درصد از نیاز روزانه فولات را برای بزرگسالان و 22 درصد از نیاز روزانه زنان باردار را تامین می کند (1).
فولات یک ماده مغذی ضروری است که به تشکیل گلبول های قرمز خون و تولید DNA برای رشد و نمو سالم کمک می کند. به ویژه در مراحل اولیه بارداری برای اطمینان از رشد سالم کودک بسیار مهم است.
دریافت فولات کافی از منابعی مانند مارچوبه، سبزیجات برگ سبز و میوه ها می تواند در برابر نقایص لوله عصبی از جمله اسپینا بیفیدا (منبع 25، 26 منبع معتبر) محافظت کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.