مصرف تفاله چغندر فریمان در یک گاوداری موجب جنون دام ها شد

امروزه مدیریت پسماند یک معضل زیست محیطی روزمره است. بقایای فرآوری میوه ها و سبزیجات به طور فزاینده ای به عنوان منبع ترکیبات فعال زیستی مانند پلی فنل ها، توکوفرول ها، کاروتنوئیدها و بسیاری دیگر استفاده می شود.

این فیتوکمیکال‌های حاصل از مواد زائد حاصل از تولیدات کشاورزی و صنعتی ممکن است به‌عنوان مواد غذایی کاربردی و به عنوان آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی برای جایگزینی معادل‌های مصنوعی خود که رد فزاینده را تجربه کرده‌اند، استفاده شوند.

تفاله چغندر فریمان به دلیل ظرفیت آنتی اکسیدانی خود یکی از 10 سبزی قوی است.

چغندر حاوی مقدار قابل توجهی اسیدهای فنولیک است: اسیدهای فرولیک، پروتوکاتچوئیک، وانیلیک، پی کوماریک، پی هیدروکسی بنزوئیک و سیرینگیک.

در تحقیقات قبلی ما نشان دادیم که عصاره تفاله چغندر دارای محتوای بالایی از ترکیبات فعال زیستی، فنولیک ها و بتالین ها است و دارای فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد تکثیر مهمی است.

بتالاین ها رنگدانه های نیتروژن دار محلول در آب هستند که شامل دو گروه اصلی بتاسیانین های قرمز رنگ و بتازانتین های زرد هستند.

تفاله چغندر فریمان

نقش اصلی را مانند جاذب کننده های رادیکال آزاد دارند که از اکسیداسیون مولکول های بیولوژیکی ناشی از اکسیژن فعال و با واسطه رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند.

ترکیبات زیست فعال مانند ویتامین ها، پروبیوتیک ها، مواد معدنی، پلی فنول ها، اسیدهای چرب امگا 3 و فیتواسترول ها به اکسیژن، نور، گرما و آب حساس هستند.

یکی از روش های موثر برای حفظ ترکیبات زیست فعال، میکروکپسوله کردن است.

میکرو کپسوله‌سازی فناوری بسته‌بندی جامدات، مایعات یا مواد گازی در کپسول‌های مینیاتوری و مهر و موم شده است تا محتویات آن‌ها با سرعت‌های کنترل‌شده در شرایط خاص آزاد شود.

شهیدی و هان گزارش کردند که ریزپوشانی از هسته در برابر شرایط نامطلوب محیطی محافظت می کند، ماندگاری محصول را بهبود می بخشد و رهاسازی کنترل شده را ترویج می کند.

پروتئین سویا ایزوله (SPI) ساخته شده از دانه سویا یک پروتئین ارزان قیمت است که به راحتی در دسترس است که اغلب در غذاها و مکمل ها گنجانده می شود.

پروتئین های سویا دارای خواص عملکردی مناسب برای کپسوله شدن هستند، مانند حلالیت، توانایی جذب آب و روغن، تثبیت امولسیون، ژل شدن، عوامل کف کننده، توانایی تشکیل فیلم با کیفیت و خواص ارگانولپتیک خوب.

پروتئین سویا در مقایسه با پروتئین های حیوانی اثر هیپوکلسترولمیک، کاهش فعالیت آنزیم های لیپوژنیک و کاهش چربی بدن را نشان داد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.