در قرن بیستم، کیوی از یک گونه وحشی که تا حدی توسط انسان مورد استثمار قرار میگرفت به یک محصول تجاری با اهمیت اقتصادی بینالمللی تبدیل شد.
با کاشت کیوی صادراتی تنکابن در باغچه محصولات پرباری را دارا شوید.
کیوی بومی جنگل های معتدل کوه ها و تپه های جنوب غربی چین است.
مبلغان در قرن نوزدهم کمک های زیادی به پیشرفت گیاه شناسی و توزیع گیاهان باغبانی کردند.
فروش کیوی صادراتی مازندران بسیار بالا می باشد.
اولین نمونه های گیاه شناسی A. chinensisدر حدود دهه 1750 توسط کشیش یسوعی پر پیر نوئل لو شرون د اینکارویل و بعداً توسط رابرت فورچون، جمع آوری گیاهان، به اروپا فرستاده شد.
رابرت فورچون توسط انجمن باغبانی لندن (1843-1845) به چین فرستاده شد تا “بذرها و گیاهانی از نوع زینتی یا مفید را جمع آوری کند” و یکی از نمونه های فورچون از A. chinensis در باغ گیاه شناسی سلطنتی در کیو نگهداری شد.
خرید و فروش کیوی صادراتی بسته بندی شیراز در سال بسیار بالا رفته است.
لندن. اولین میوه های A. chinensisدر سال 1886 در اروپا دیده میشد و از نظر روحی نگهداری میشد، در سال 1886 به کیو فرستاد.
ایستگاه ماموریت اسکاتلند در Yichang، چین، در سال 1878. در اوایل قرن بیستم، دانه ها و گیاهان به عنوان کنجکاوی زینتی بدون اشاره به میوه های خوراکی در نظر گرفته می شدند.
فروش کیوی تهران در سراسر نقاط کشور بالا رفته است.
معرفی کیوی به نیوزیلند را می توان به معلم مدرسه ای به نام ایزابل فریزر ردیابی کرد که در سال 1904 از بازدید از چین با دانه ها بازگشت.
در حدود سال 1922، هایوارد رایت، مهدکودکی که در نزدیکی اوکلند، نیوزیلند زندگی میکرد، گیاهانی را در فهرست خود عرضه کرد و این گیاه را به عنوان «کوهنورد فوقالعاده میوهدهی» فهرست کرد و آن را به عنوان یک میوه جدید بسیار ارزشمند معرفی کرد، زیرا در زمستان در مدت طولانی میرسد.
بنابراین میوه را به یک مکمل ارزشمند برای کمبود میوه های زمستانی تبدیل می کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.